Jäsenelle

Tarkista omat jäsentietosi alla olevan painikkeen kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä salasanaa Kiltaan, voit sen tilata lomakkeen kohdasta Pyydä salasanaa / Olen unohtanut salasanani

JÄSENTIEDOTE syksy 3/2020 on julkaistu pvm 17.6.2020. Tarkempia tietoja löytyy etusivulta ja tapahtumat- kohdista.
______________________________________________________

Hyvä jäsenemme
Koronaviruksen vuoksi maan hallituksen ja Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen taholta on tullut erilaisia rajoituksia ja suosituksia kokoontumisille sekä yleisötilaisuuksille ja kehotuksia välttämään niitä.

Keski-Helsingin seniorit ry on noudattanut näitä suosituksia. Kyseessähän ovat, me jokainen, iäkkäät ja riskiryhmään kuuluvat jäsenemme.

Peruimme:
Jäsentilaisuudet 1.04.2020 ja 6.5.2020 sekä matkat ja tapahtumat sekä huhtikuulta ja toukokuulta 2020.

Olemme pahoillamme tapahtumasta, mutta jäsentemme terveys on etusijalla.

Perutuista tapahtumista olemme ilmoitaneet erikseen osallistujille, (jotka oli tiedossa) puhelimitse.

Syksyllä jatkamme entiseen malliin ja uusi tiedotteemme on julkaistu.  Syksyn ensimmäinen jäsentilaisuus pidetään 2.9.2020 klo 12.00 Alppilan kirkossa, Kotkankatu 2.
Lämpimin terveisin.

Päivitetty 18.6.2020/RH