Jäsenelle

Tarkista omat jäsentietosi alla olevan painikkeen kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä salasanaa Kiltaan, voit sen tilata lomakkeen kohdasta Pyydä salasanaa / Olen unohtanut salasanani

Keski-Helsingin seniorit ry

Jäsentiedote 4/2021 Ennakkoon tiedotamme
19.4.2021

Hyvä jäsenemme

Koronapandemian vuoksi maan hallituksen ja Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen taholta on tullut erilaisia rajoituksia ja suosituksia kokoontumisille.

Helsingissä kokoontumisrajoitus on 6 henkilöä 28.4.2021 saakka
Kirkko ilmoittaa sen jälkeen saammeko tiloja käyttöön.

Keski-Helsingin seniorit ry noudattaa 28.4.2021 tulevia suosituksia.

Sääntömääräinen jäsenkokous ilmoitettiin pidettäväksi toukokuussa 5.5.2021 klo 12:00. Kokous pidetään, mikäli rajoitukset puretaan ja pääsemme Alppilan kirkon tiloihin. Odotamme vahvistusta asialle.

Mikäli emme pääse kokousta pitämään 5.5.2021 sääntömääräinen kokous siirretään pidettäväksi 1.9.2021 Alppilan kirkon seurakuntasalissa klo 12:00.

Olemme pahoillamme tapahtumasta mutta jäsentemme terveys on etusijalla. Noudatamme valtiovallan ohjeistusta sekä kirkon sääntöjä.

Seurataan valtakunnallisia uutisia ja Helsingin kaupungin tiedotteita sekä kirkon ilmoitusta tilojen käytöstä ja kokoontumisrajoituksista ja henkilömääristä.

Lämpimin terveisin