Kuvagalleria

Lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina 2017 tehtiin tanssimatka Lahteen Pesäkallion tanssitaloon, jossa vierailimme Lahden seudun varhaiseläkeläisten järjestämissä tansseissa.
Kolmen tunnin tansseissa meitä viihdytti Duo Ari ja Rami.
Yhdistyksen vanhin kerho, virikekerho, täytti 30 vuotta syyskuussa 2017. Tapausta juhlittiin kakkukahvein uskollisten jäsenten kera.
Virikekerhon vetäjä Marjatta Lönnqvist lahjaksi saadun runotaulun kanssa.
Muistikerhon syksyn 2017 ensimmäinen kokoontuminen toi pöydän täydeltä osallistujia.
Ennen varsinaista ohjelmaa kukitti kerhon vetäjä Riitta Lehtoranta (kuvassa oik.) kesän aikana pyöreitä täyttäneet jäsenet.
Pelikerhossa 23.2.2017: Lupaus-pelin lumoissa myös viittä vaille 100-vuotias Pirkko Nikoskelainen (oik.).
Tulikohan tällä puolella pöytää luvattua liikaa?
Pelikerhossa vietettiin helmikuussa myös Eijo Soinion 90-vuotispäivää, vierellä Sinikka-puoliso.
Reitzin säätiön kotimuseossa 7.2.2017: Opas kertomassa rakennusurakoitsija Reitzin ja tämän perheen kotimuseon synnystä.