Kevään 2021 jäsentilaisuudet

pidetään Alppilan kirkon seurakuntasalissa, Kotkankatu 2, jokaisen kuukauden ensimmäisenä arkikeskiviikkona klo 12.00. Kokoontuminen 13.1.2021 on peruttu THL ja kaupungin tiedotteen mukaisesti, Suomen korona määräyksiä noudattaen. Jokainen huolehtii itse kasvomaskeista.

Jäsentilaisuuksissa jaetaan tärkeää ajankohtaista tietoa matkoista sekä yhdistyksen ja piirin tapahtumista. Lisäksi kuullaan esitelmiä ja nautitaan päiväkahvit.

Jäsentilaisuudet :

Tammikuu    13.1 Yhteinen kahvihetki
                        PERUTTU THL TIEDOTTEEN MUKAISESTI

Helmikuu      3.2   Ikääntyneiden terveys- ja sosiaalipalveluihin

liittyvistä asioista meille puhuu Seija Muurinen

Maaliskuu   3.3   Sääntömääräinen kevätkokous

Huhtikuu      7.4  Jäsentilaisuus PERUTTU. Yhdessä kotikulmilla- hanke.

Ikäinstituutista meille puhuu Jukka Murto

Toukokuu     5.5  Sääntömääräinen kevätkokous siirretty 1.9.2021 klo 12:00 Alppilan kirkko, kokoontumisrajoituksia noudattaen. Turvapuhelimet ja kotihälyttimet. Meille puhuu  palvelupäällikkö Sanna Kemell ja Santtu Ahonen